TERMENI SI CONDITII DE VANZARE
Articolul 1 – Obiect
Articolul 2 – Identificarea Societatii Vanzatorului
Articolul 3 – Incheierea contractului si comenzile
3.1 Tarife
3.2 Caracteristicile produselor
3.3 Disponibilitate
3.4 Comanda
Articolul 4 – Plata
4.1 Instrumente de plata
4.2 Modalitatile de plata
4.3 Securitatea operatiunilor de plata
Articolul 5 – Livrarea si receptionarea
5.1 Reguli generale
5.2 Caracteristicile modalitatilor de livrare ale Site-ului Dietaurbana.com
5.3 Anomalie, avarie, colet deteriorat
5.4 Termenele de livrare
Articolul 6 – Dreptul si termenul de retragere
6.1 Dreptul si termenul legal de retragere
6.2 Dreptul si termenul contractual de renuntare
6.3 Modalitatile de exercitare a dreptului legal de retragere si a dreptului contractual de retragere
Articolul 7 – Garantii
7.1 Garantiile legale
7.2 Modalitatile de aplicare a garantiilor legale
7.3 Consecintele aplicarii garantiilor
Articolul 8 – Rezerva de proprietate
Articolul 9 – Proprietatea intelectuala
Articolul 10 – Semnarea si probele
Articolul 11 – Codul de conduita
Articolul 12 – Serviciul Clienti/Serviciul de mediere
Articolul 13 – Raspunderea
13.1 Capacitatea
13.2 Limitele raspunderii
Articolul 14 – „Informatica si Libertatile”
Articolul 15 – Modificarea
Articolul 16 – Generalitati
16.1 Nulitatea partiala
16.2 Nerenuntarea
16.3 Legea aplicabila si instanta competenta
16.4 Durata
Anexa 1: Modelul cererii de retragere (facultativ)

Preambul

In calitate de membru al unei retele de distributie selectiva, URBAN CORNER S.R.L., persoana juridica constituita conform legilor din Romania, avand sediul social in  Municipiul Iasi, Strada Zimbrului, nr. 11-13, camera 2, Etaj 3, Ap 49, Judet Iasi,  inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Iasi sub nr. J22/2518/19.10.2020, Cod Unic de Inregistrare 43207264, reprezentata legal prin dl. Bordeianu Alin actionand in calitate de Administrator, in continuare “Dieta Urbana” sau „Vanzatorul”, vinde produsele prezentate pe site-ul sau de vanzare la distanta numai cu amanuntul si consumatorilor finali. Orice Comanda care nu corespunde in mod evident unei vanzari cu amanuntul si, in general, orice Comanda frauduloasa sau care este declarata frauduloasa, va fi considerata de Dieta Urbana ca fiind nula si neavenita. Inainte de finalizarea Comenzii, Cumparatorul declara ca achizitionarea produselor de pe site-ul de vanzare la distanta nu are nicio legatura cu vreo activitate profesionala, ci se limiteaza la o utilizare strict personala. In scopul Termenilor si Conditiilor de Vanzare, cumparatorul si Dieta Urbana sunt numiti in mod individual Partea si colectiv Partile.

 

 

Articolul 1 – Obiect
Termenii si Conditiile de Vanzare (in continuare „TCV”) au ca obiect, pe de o parte, informarea oricarui eventual Cumparator despre conditiile si modalitatile in care vanzatorul (denumit in continuare „Dieta Urbana” sau „Vanzatorul”) vinde si livreaza produsele comandate, iar pe de alta parte, stabilirea drepturilor si obligatiilor Partilor in cadrul procesului de vanzare a produselor de catre Dieta Urbana consumatorului (denumit inainte si in continuare si „Cumparatorul”). Aceste conditii se aplica fara restrictii sau rezerve, tuturor vanzarilor de produse comercializate de Dieta Urbana pe Site-ul sau care poate fi accesat pe Internet, la adresa www.dietaurbana.com, precum si in AppStore si Play Store, versiunea optimizata pentru telefonul mobil, in continuare denumit „site-ul” sau „site-ul Dieta Urbana”. Prin urmare, faptul ca un Cumparator comanda un produs comercializat pe Site-ul Dieta Urbana presupune acceptarea deplina si integrala a Termenilor si Conditiilor de Vanzare, despre care Cumparatorul declara ca a luat cunostinta anterior plasarii Comenzii.
Dieta Urbana isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment Termenii si Conditiile de Vanzare. Cu toate acestea, Conditiile Generale de Vanzare aplicabile unei Comenzi sunt cele acceptate de Cumparator in momentul plasarii Comenzii sale. Termenii si Conditiile de Vanzare (in continuare „TCV”) se completeaza cu prevederile cuprinse in Conditiile Generale de Utilizare a Site-ului „Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal” si „Politica de Utilizare a Cookie-urilor”.

 

Articolul 2 – Identificarea Societatii
Denumire: URBAN CORNER S.R.L.
Adresa sediului social: Municipiul Iasi, Strada Zimbrului, nr. 11-13, camera 2, Etaj 3, Ap 49, Judet Iasi
Tara: ROMANIA
Articolul 3 – Incheierea contractului si comenzile
3.1 Tarife
Pretul pentru vanzarea online a produselor de pe Site-ul Dieta Urbana, exprimate in lei (RON), sunt cele in vigoare in momentul plasarii Comenzii de catre Cumparator. Pretul de vanzare al produselor poate fi modificat de Dieta Urbana in orice moment, insa in niciun caz pretul nu poate fi modificat ulterior plasarii comenzii, in mod unilateral. Aceasta modificare va fi comunicata Cumparatorului inainte de orice Comanda. Preturile se aplica vanzarii la distanta.
Aceste preturi nu contin si cheltuielile de expediere, ce vor fi percepute separat, in plus fata de pretul produselor cumparate. Cheltuielile de expediere vor fi indicate inainte de inregistrarea Comenzii de catre Cumparator. Diferitele modalitati de expediere sunt prevazute in continuare in TCV si sunt preluate si pe Site; acestea pot fi oricand modificate de catre Dieta Urbana. De aceea, Dieta Urbana ii sfatuieste pe Cumparatori sa consulte cu regularitate TCV afisate pe Site.
Preturile includ taxa pe valoare adaugata (TVA) aplicabila in ziua inregistrarii Comenzii. Orice modificare a cotei de TVA aplicabile va fi in mod automat aplicata si pretului produselor vandute de Dieta Urbana pe Site-ul sau.
3.2 Caracteristicile produselor
Cumparatorul poate selecta unul sau mai multe produse dintre diferitele categorii prezentate pe Site-ul Dieta Urbana.
Dieta Urbana poate modifica in orice moment sortimentele produselor comercializate pe Site-ul sau, in special in functie de constrangerile legate de furnizorii sai, fara a aduce vreo atingere Comenzilor deja inregistrate de Cumparator. Cumparatorul poate, inainte de plasarea Comenzii, sa se informeze de pe site-ul Dieta Urbana despre caracteristicile esentiale ale produsului (produselor) pe care doreste sa-l (sa le) comande.
Produsele respecta legislatia in vigoare in Romania.
Pentru orice intrebare referitoare la produse si utilizarea lor, orice intrebare suplimentara sau solicitare de consiliere, Cumparatorul poate contacta echipa Dieta Urbana la nr. de telefon 0748 386 874.
3.3 Disponibilitate
Ofertele prezentate de Dieta Urbana sunt valabile atat timp cat raman afisate pe Site, in limita stocurilor disponibile, in dimineata zilei in care se plaseaza comanda.
3.4 Comanda
Orice Comanda presupune acceptarea Termenilor si Conditiilor de Vanzare, a Conditiilor Generale de Utilizare a Site-ului si a prevederilor documentelor „Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal”   „Politica de Utilizare a Cookie-urilor”, fara a aduce atingere eventualelor conditii contractuale particulare convenite de Parti, daca exista.
Cumparatorul poate verifica detaliul proiectului sau de Comanda si poate corecta eventualele erori.
Din momentul in care Cumparatorul confirma comanda apasand pe butonul „Valideaza plata” (denumita inainte si in continuare „Comanda”), se considera ca acesta a acceptat in cunostinta de cauza continutul si conditiile Comenzii respective si, in special, Termenii si Conditiile de Vanzare, faptul ca respectiva Comanda implica o obligatie de plata din partea sa, preturile, volumele, caracteristicile, cantitatile si termenul de livrare a produselor comercializate si comandate de Cumparator.
Dupa validarea acestei etape, Cumparatorul nu va mai putea anula Comanda decat in temeiul dreptului de renuntare prevazute de art. 6 de mai jos. Vanzarea va fi definitiva (sub rezerva exercitarii de catre Cumparator a dreptului sau de retragere, in conditiile prevazute la articolul 6 din Termenii si Conditiile de Vanzare).
Comanda va fi confirmata de Dieta Urbana prin transmiterea unei informari electronice Cumparatorului („mesajul electronic pentru confirmarea Comenzii”).
Un al doilea mesaj electronic va fi transmis Cumparatorului in momentul expedierii Comenzii. In acest moment, Dieta Urbana va fi indreptatita sa incaseze pretul aferent Comenzii.
Dieta Urbana recomanda Cumparatorului sa pastreze cele doua mesaje electronice pe suport de hartie sau informatic. Cumparatorul este informat despre faptul ca cele doua mesaje electronice vor fi transmise la adresa de mesagerie electronica indicata de Cumparator in momentul inregistrarii sau identificarii sale, anterior plasarii Comenzii.
Dieta Urbana va fi indreptatita sa incaseze pretul total aferent Comenzii:
– pentru platile efectuate conform articolului 4.1 de mai jos: imediat dupa transmiterea mesajului electronic pentru informarea Cumparatorului despre expedierea Comenzii sale;
De aceea, in caz de eroare la mentionarea adresei de mesagerie electronica sau de nereceptionare a mesajului electronic pentru confirmarea Comenzii, Dieta Urbana nu va putea fi trasa la raspundere. In acest caz, vanzarea va fi considerata definitiva, cu exceptia cazurilor de anulare a Comenzii de catre Dieta Urbana, in special pentru indisponibilitatea produselor in conditiile aratate mai sus. Cu toate acestea, Cumparatorul va putea sa-si exercite dreptul de retragere, in conditiile prevazute la articolul 6 din Termenii si Conditiile de Vanzare.
In fine, Dieta Urbana isi rezerva dreptul de a suspenda sau anula executarea oricarei Comenzi si/sau livrari, indiferent de natura sau etapa executarii sale, in caz de neplata sau plata partiala a oricaror sume datorate de Cumparator, in caz de incident de plata sau de frauda ori tentativa de frauda in legatura cu utilizarea Site-ului Dieta Urbana, inclusiv cu ocazia unor Comenzi anterioare.
Articolul 4 – Plata
4.1 Instrumente de plata
In momentul inregistrarii Comenzii, Cumparatorul garanteaza Dieta Urbana ca dispune de autorizatiile necesare pentru utilizarea instrumentului de plata ales pentru Comanda sa.
4.1.1 Carduri bancare
Cardurile bancare acceptate pe Site-ul Dieta Urbana si la Serviciul Clienti al Dieta Urbana sunt urmatoarele: Visa si Master Card. Aceste carduri de debit sau credit trebuie sa fie emise de o institutie bancara sau financiara cu sediul in Romania. Plata cu cardul se realizeaza prin operatorul de plati online NETOPIA PAYMENTS: https://netopia-payments.com/en/acasa/
4.2 Modalitatile de plata
In functie de modalitatea de plata aleasa, plata trebuie efectuata in momentul plasarii Comenzii online de catre Cumparator in cazul platilor prin card bancar.
In caz de dificultate cu ocazia efectuarii platii, Cumparatorul va putea apela la institutia bancara emitenta a cardului bancar sau, in cazul in care acesta considera ca ar putea obtine o informatie de la Dieta Urbana, la Serviciul Clienti al Dieta Urbana la numarul de telefon 0748 386 874 (tarif normal), in orele de program mentionate in sectiunea „Contact” de pe Site-ul Dieta Urbana.
Toate Comenzile sunt platibile in lei (RON), cu toate taxele si contributiile obligatorii incluse.
La latitudinea Dieta Urbana, se vor putea aplica de drept penalitati de intarziere, egale cu rata dobanzii legale, sumelor neachitate la data expirarii unui termen de zece zile de la data Comenzii sau de la data notificarii respingerii platii bancare.
In plus, Dieta Urbana isi rezerva dreptul de a suspenda sau anula executarea oricarei Comenzi si/sau livrari, indiferent de natura sau etapa executarii sale, in caz de neplata sau plata partiala a oricaror sume datorate de Cumparator, in caz de incident de plata sau de frauda ori tentativa de frauda in legatura cu utilizarea Site-ului Dieta Urbana, inclusiv cu ocazia unor Comenzi anterioare.
4.3 Securitatea operatiunilor de plata
Pentru a asigura securitatea platilor cu cardul bancar, Cumparatorul va transmite Dieta Urbana criptograma vizuala (codul CVV) de pe spatele cardului bancar utilizat de Cumparator.
In cadrul luptei impotriva infractiunilor savarsite pe Internet, informatiile referitoare la Comanda Cumparatorului vor putea fi transmise oricarui tert abilitat prin lege sau desemnat de Dieta Urbana, numai in scopul verificarii identitatii Cumparatorului, a validitatii Comenzii, a modalitatii de plata utilizate si a livrarii avute in vedere.
Urmare a acestui control, Dieta Urbana va avea dreptul de a solicita fotocopia cartii de identitate a Cumparatorului si/sau orice informatie despre identitatea Cumparatorului. Orice Cumparator are dreptul de acces, rectificare si stergere a datelor cu caracter personal care il privescsi care sunt prelucrate de Dieta Urbana, in conditiile prevazute in documentele „Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal”  si „Politica de Utilizare a Cookie-urilor”.
Dieta Urbana utilizeaza un instrument de plata securizat, numit „NETOPIA Payments”. Securitatea platii se bazeaza pe autentificarea Cumparatorului si pe confidentialitatea tuturor datelor. Pentru a asigura securitatea, ROMCARD utilizeaza tehnici dovedite de criptografie si respecta reglementarile bancare aplicabile in Romania.
Articolul 5 – Livrarea si receptionarea
5.1 Reguli generale
Produsele comandate de Cumparator in conformitate cu prezentele TCV vor fi livrate la adresa de mesagerie electronica indicata de Cumparator ca fiind adresa de livrare pentru respectiva Comanda („Adresa de livrare”).
Facturile de achizitie sunt transmise prin mesaj electronic la adresa de mesagerie electronica indicata de Cumparator in momentul inregistrarii sale pe Site-ul Dieta Urbana sau in format hartie, impreuna cu Comanda.
Articolul 6 – Drepturile si termenele de retragere
6.1. Dreptul si termenul legal de retragere
6.1.1. Termenul exercitarii dreptului legal de retragere
In conformitate cu articolul 9 (1) din  Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, Cumparatorul are la dispozitie un termen de 14 (paisprezece) zile de la data la care Cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de Cumparator, intra in posesia fizica a produselor, pentru a-si exercita dreptul legal de retragere, fara a fi obligat sa-si motiveze decizia.
6.1.2. Modalitatile de exercitare a dreptului legal de retragere
Cumparatorul sau, dupa caz, destinatarul Comenzii, pentru a-si exercita dreptul de retragere, trebuie sa informeze expres Urban Corner la urmatoarele date de contact: URBAN CORNER S.R.L.,  Str. telefon: 0748 386 874,  e-mail: [email protected], cu privire la decizia sa de a se retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail. Cumparatorul poate completa si transmite electronic de pe site-ul www.dietaurbana.com formularul standard de retragere pus la dispozitie sau orice alta declaratie neechivoca, folosirea formularului standard nefiind obligatorie. Daca insa Cumparatorul foloseste aceasta optiune, Urban Corner ii va transmite fara intarziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere. Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient ca Cumparatorul sa trimita comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.
6.1.3 Produsele exceptate de la exercitarea dreptului legal de retragere
In conformitate cu articolul 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, dreptul de retragere nu poate fi exercitat pentru Comenzile care se refera la:
– furnizarea de bunuri care au fost desigilate dupa livrare, care nu mai pot fi returnate din motive de igiena sau protectie a sanatatii;
– furnizarea de bunuri confectionate potrivit specificatiilor consumatorului sau evident personalizate.
Prin urmare, Cumparatorul ia la cunostinta  faptul ca nu se va putea prevala de dreptul sau legal de retragere cu privire la produsele desigilate de el, a caror noua comercializare de catre Urban Corner ar putea prezenta riscuri din motive de igiena sau de protectie a sanatatii pentru consumatori.
6.1.4 Consecintele exercitarii dreptului legal de retragere
In situatia in care produsele pot face obiectul dreptului legal de retragere, Cumparatorul care isi exercita dreptul de retragere in conditiile prevazute de prezentul articol cu privire la termenele si modalitatile de returnare a produselor, va putea obtine rambursarea contravalorii produselor returnate, precum si cheltuielile de expediere aferente Comenzii. Cumparatorului sau destinatarului Comenzii care isi exercita dreptul legal de retragere in conditiile prevazute de prezentul articol cu privire la termenele si modalitatile de returnare a Produselor, i se vor rambursa toate sumele achitate catre Urban Corner cu titlu de plata pentru comanda cu privire la care s-a exercitat dreptul de retragere, cu exceptia costurilor livrarii, fara intarzieri nejustificate, si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 (paisprezece) zile de la data la care Urban Corner este corespunzator notificata cu privire la decizia de retragere din prezentul Contract. In temeiul art. 13 (2) din  Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, Consumatorul intelege si isi da in mod expres consimtamantul ca rambursarea sumelor sa se efectueze exclusiv prin transfer bancar, sens in care se obliga sa furnizeze Urban Corner datele unui cont bancar pentru transferul sumelor. In orice caz, Consumatorului nu i se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Urban Corner are dreptul de a amana rambursarea pana la data la care primeste inapoi produsele.
6.2. Dreptul si termenul contractual de retragere
Preocupata de asigurarea satisfactiei Cumparatorilor sai si a destinatarilor Comenzilor, Dieta Urbana accepta returnarea prin posta a produselor comandate pe Site-ul Dieta Urbana, peste termenul legal mentionat la articolul 6.1.1. de mai sus, in conditiile prevazute in cele ce urmeaza (denumit in continuare „dreptul contractual de retragere”).
6.2.1. Termenul de exercitare a dreptului contractual de retragere
Cumparatorul sau destinatarul Comenzii are la dispozitie, pentru returnarea produselor, 14 (paisprezece) de zile de la data la care Cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de Cumparatorul, in posesia fizica a produselor.
6.2.2. Modalitatile de exercitare a dreptului contractual de retragere
Modalitatile de exercitare a dreptului contractual de retragere sunt descrise la articolul 6.3 din Termenii si Conditiile de Vanzare.
6.2.3 Produsele exceptate de la exercitarea dreptului contractual de retragere
Dreptul contractual de retragere nu poate fi exercitat pentru Comenzile care se refera la:
– furnizarea de bunuri care au fost desigilate dupa livrare, care nu mai pot fi returnate din motive de igiena sau protectie a sanatatii;
– furnizarea de bunuri confectionate potrivit specificatiilor consumatorului sau evident personalizate.
Prin urmare, Cumparatorul ia la cunostinta  faptul ca nu se va putea prevala de dreptul sau contractual de retragere cu privire la produsele desigilate de el, a caror noua comercializare de catre Urban Corner ar putea prezenta riscuri din motive de igiena sau de protectie a sanatatii pentru consumatori.
6.2.4. Consecintele exercitarii dreptului contractual de retragere
In situatia in care Produsele pot face obiectul dreptului contractual de retragere, Cumparatorului sau destinatarul Comenzii care isi exercita dreptul contractual de retragere in conditiile prevazute de prezentul articol cu privire la termenele si modalitatile de returnare a Produselor, i se vor rambursa toate sumele achitate Urban Corner cu titlu de plata pentru comanda cu privire la care s-a exercitat dreptul de retragere, inclusiv costurile livrarii. In temeiul art. 13(2) din  Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, Consumatorul intelege si isi da in mod expres consimtamantul ca rambursarea sumelor sa se efectueze exclusiv prin transfer bancar, sens in care se obliga sa furnizeze Urban Corner datele unui cont bancar pentru transferul sumelor. In orice caz, Consumatorului nu i se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Urban Corner are dreptul de a amana rambursarea pana la data la care primeste inapoi produsele sau pana la momentul la care Consumatorul ii va furniza dovada ca a trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata. Produsele returnate vor fi expediate de Cumparator catre URBAN CORNER S.R.L. Cumparatorul este responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
6.2.5. Cheltuieli
In conformitate cu articolul 14 (2) din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, cheltuielile de returnare a produselor vor fi suportate de Cumparator. Prin exceptie, in cazurile de neconcordanta intre produsele livrate si Comanda cheltuielile de returnare vor fi suportate de Urban Corner.
6.3. Modalitatile de exercitare a dreptului legal de retragere si a dreptului contractual de retragere
Cumparatorul sau, dupa caz, destinatarul Comenzii, pentru a-si exercita dreptul de retragere, trebuie sa informeze expres Urban Corner la urmatoarele date de contact: URBAN CORNER S.R.L.,  Str. telefon: 0748 386 874,  e-mail: offic[email protected], cu privire la decizia sa de a se retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail. Cumparatorul poate completa si transmite electronic de pe site-ul www.dietaurbana.com formularul standard de retragere pus la dispozitie sau orice alta declaratie neechivoca, folosirea formularului standard nefiind obligatorie. Daca insa Cumparatorul foloseste aceasta optiune, Urban Corner ii va transmite fara intarziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere. Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient ca Cumparatorul sa trimita comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.
6.3.1. Dispozitii generale aplicabile returului produselor
Este obligatoriu ca produsele sa fie returnate catre Urban Corner intr-o stare care sa permita repunerea lor la vanzare (produse in stare perfecta impreuna cu ambalajul original intact, accesoriile, prospectele, holograma, etc) cel mai tarziu, dupa caz, in termen de 14 (paisprezece) zile de la data la care Cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de Cumparator, intra in posesia fizica a produselor.
Retururile de produse trimise dupa expirarea acestui termen nu sunt acceptate.
In plus, produsele vor fi insotite de numarul de Comanda, mentionat fie pe Bonul de Retur, transmis impreuna cu produsele livrate, semnat de Cumparator sau destinatarul Comenzii, fie pe orice alt document. Cumparatorul si destinatarul Comenzii, daca acesta difera de Cumparator, sunt informati despre faptul ca utilizarea Bonului de Retur faciliteaza prelucrarea returului de catre Urban Corner. Cumparatorul sau destinatarul Comenzii, daca acesta difera de Cumparator, este asadar rugat sa utilizeze Bonul de Retur.
In situatia in care Cumparatorul a beneficiat pe Site de o oferta speciala, care ii permitea, in anumite conditii, sa achizitioneze unul sau mai multe produse ofertate in schimbul Comenzii sale sau sa beneficieze fara cost suplimentar de diferite esantioane promotionale, se va considera ca prin exercitarea dreptului sau de retragere acesta din urma nu mai este eligibil pentru a beneficia de respectiva oferta sau de respectivele esantioane. Cumparatorul va trebui sa restituie produsul (produsele) pe care doreste sa il/le returneze doar impreuna cu esantioanele primite respectiv produsul (produsele) achizitionate la oferta in schimbul Comenzii produsului/produselor returnat(e), astfel incat Urban Corner sa poata da curs cererii sale de retragere.
Cumparatorul va fi raspunzator pentru diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si, dupa caz, a functionarii produselor.
Articolul 7 – Garantii
7.1. Garantiile legale
Toate produsele comercializate pe Site beneficiaza de garantia legala de conformitate (astfel cum este definita de Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora) care dau Cumparatorului posibilitatea sa returneze produsele defecte sau neconforme ce i-au fost livrate.