Proiectul Dieta Urbana isi propune sa devina un proiect versatil, care sa raspunda cerintelor voastre si care sa se adapteze in special realitatii zilelor noastre.

O realitate in care avem din ce in ce mai putin timp sau energie pentru a gati, o realitate in care comandam din oras sau pur si simplu o realitate in care ne-am saturat sa gatim aceleasi 3 feluri de mancare.

Astfel am pregatit pentru tine cateva pachete avantajoase, disponibile pentru aplicatia Dieta Urbana, atat pe PlayStore si AppStore.

Important: Toate conturile noi beneficiaza de o perioada de 5 zile de gratuitate, pentru ca sa iti oferim posibilitatea de a incerca aplicatia noastra inainte de a cumpara unul din pachetele de servicii Dieta Urbana.

 

 

Vreau sa mananc sanatos

 

Aceasta optiune a fost creata pentru persoanele ce mananca des in /din oras si sunt constiente ca nu o fac asa cum ar trebui. Din diverse motive care, insa, duc catre un stil de viata ce ofera cale sigura catre kilograme in plus, spike-uri de energie sau pur si simplu o conditie fizica precara ori stima de sine scazuta.

Cu oricare din pachete, iti va fi usor sa faciĀ  alegerile potrivite atunci comanzi mancare, meniurile create de noi avand un raport potrivit al caloriilor si al macronutrientilor precum si o diversitate alimentara pe gustul fiecaruia.

Asadar, am pregatit pentru tine trei pachete individuale.

 

Pachetul Basic Fit

Se adreseaza persoanelor care mananca o data pe zi in/din oras. Construit atent cu meniuri selectionate din sute de locatii care prepara si/sau livreaza mancare, acest pachet se axeaza in principal pe meniul de pranz, care este si singurul selectabil din aplicatie. Proiectul Dieta Urbana a pornit cu gandul la necesitatea de a diversifica masa de pranz pe care o servim in oras / cantina / food court si sa avem si posibilitatea de a ne mentine in greutate sau de a slabi.

Pret standard: 19,99 lei / luna*

Numarul maxim teoretic de meniuri intr-o luna: 60 meniuri**

Cost minim teoretic per meniu: 0,33 lei / meniu**

 

Pachetul Optim Fit

Pachetul Optim Fit se adreseaza persoanelor care mananca de doua ori pe zi in/din oras, persoanelor ce nu stau foarte bine cu timpul dar care totusi nu-si permit ori nu vor sa ia in greutate. Daca stii ca nu ai timp pentru a-ti prepara micul dejun sau ai ramas in pana de idei, atunci pachetul Optim Fit vin in ajutorul tau si iti ofera optiune atat pentru micul dejun cat si pentru pranz.

Pret standard: 24,99 lei / luna*

Numarul maxim teoretic de meniuri intr-o luna: 120 meniuri**

Cost minim teoretic per meniu: 0,2 lei / meniu**

 

Pachetul Essential Fit

Daca esti o persoana care mananca exclusiv in/din oras, atunci pachetul Essential Fit este pentru tine. Da, ne-am gandit si la tine, pentru ca stim ca muncesti atat de mult incat nu mai ai putere sau chef pentru a gati acasa pentru ca oricum munca ta iti permite sa faci asta. Cu acest pachet de servicii Dieta Urbana iti oferim recomandari pentru mic dejun, pranz si cina, astfel incat sa stii la orice ora din zi si din noapte care va fi urmatorul tau meniu.

Pret standard: 29,99 lei / luna*

Numarul maxim teoretic de meniuri intr-o luna: 180 meniuri**

Cost minim teoretic per meniu: 0,16 lei / meniu**

 

Vreau sa slabesc

 

Pachetul Essential Slim

 

In cazul in care doresti sa slabesti prin mancarea comandata in/din oras, atunci pentru tine avem disponibil doar pachetul Essential Fit, care contine recomandari pentru mic dejun, pranz si cina. Nu facem asta pentru ca presupunem ca vei manca doar din oras, facem asta pentru ca vrem sa te ajutam si sa putem avea un control mai mare asupra caloriilor si a calitatii hranei pe care le servesti in fiecare zi. Suntem constienti ca nu avem cum sa oferim calcule facute la ultima calorie, asa ca ne straduim sa oferim un suficient control nutritional care sa-ti permita sa scazi in greutate.

Pret standard: 29.99 lei / luna*

Numarul maxim teoretic de meniuri intr-o luna: 180 meniuri**

Cost minim teoretic per meniu: 0,16 lei / meniu**

 

*Toate pachetele de servicii Dieta Urbana au pretul afisat cu TVA inclus. Toate pachetele ofera accesul in aplicatie timp de 30 de zile de la momentul achizitiei. Inainte de a achizitiona unul din pachete, aplicatia Dieta Urbana ofera o perioada de proba de 5 zile.

**Calcul realizat in mod teoretic si care ia in considerare faptul ca in 30 de zile calendaristice de abonament sa nu primesti acelasi meniu de doua sau mai multe ori. Algoritmii nostri au fost creati pentru a evita aceste situatii, dar noi punem totusi la calcul si aceasta posibilitate. De asemenea nu se iau in considerare meniurile oferite prin functia “Swipe”.