Pentru noi, confidentialitatea este importantă

Noi, Urban Corner SRL, initiatorii si proprietarii aplicatiei Dieta Urbana, impreuna cu partenerii nostri stocam si/sau accesam informatiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie si prelucram date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici si informatii standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame si continut personalizate, masuratori de reclame si de continut, informatii despre publicul-tintă precum si in scopul dezvoltarii si imbunatatirii produselor si serviciilor.

Cu permisiunea ta putem folosi date si identificari precise de geolocatie prin scanarea dispozitivului. Poti da clic pentru a fi de acord cu privire la prelucrarea acestor date sau in mod alternativ, poti accesa informatii mai detaliate si iti poti schimba preferintele inainte de a-ti exprima consimtamantul sau poti refuza sa iti dai consimtamantul.

Te rog să retii ca este posibil ca anumite prelucrari ale datelor cu caracter personal sa nu necesite  consimtamantul tau, dar ai dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferintele tale se vor aplica numai acestei aplicatii web. Iti poti modifica preferintele oricand prin revenirea pe acest site sau poti vizita politica noastra de confidentialitate.

Introducere

Aplicatia “Dieta Urbana” isi propune sa te scuteasca de calculul caloriilor si implementarea a tot felul de ‘’ciudatenii” culinare pentru a slabi sau a te mentine in forma.

Dieta Urbana iti sugereaza meniuri bazate pe fast-food si mancare normala existenta in orice restaurant si/sau care se poate comanda in oras pentru a veni in intampinarea utilizatorilor dornici sa duca un stil de viata sanatos prin alimentatie comuna.

 

Garantii

Urban Corner, in calitate de operator de date este direct raspunzator pentru respectarea pricipiilor legate de prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate de utilizatorii aplicatiei web “Dieta Urbana”.

In acest sens, Urban Corner garanteaza ca datele cu caracter personal furnizate de catre utilizatorii aplicatiei web “Dieta Urbana” sunt:

 1. Prelucrate n mod legal, echitabil si transparent:
 2. Colectate in scopul executarii cerintelor legale privind utilizarea de aplicatii web si nu sunt prelucrate ulterior intr-un mod incopatibil cu aceste scopuri:
 3. Adecvate, relevante si limitate la ceea ce este necesar pentru o experienta web unica!
 4. Exacte si, in cazul in care este necesar sa fie actualizate, vom lua toate masurile necesare pentru a ne asigura ca datele cu caracter personal care sunt inexacte, avand in vedere scopurile pentru care sunt prelucrate, sunt sterse sau rectificate fara inarzaiere;
 5. Pastrate intr-o forma care permite identificarea persoanelor vizate pe o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrate datele;
 6. Prelucrate intr-un mod care asigura securitatea adecvata a datelor cu character personal, inclusiv protectia impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale si impotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorarii accidentale, prin luarea de masuri tehnice si/sau organizatorice corespunzatoare.

Niciuna dintre prevederile de mai sus nu impiedica Urban Corner SRL  sa ia toate masurile pe care le considera necesare pentru a respecta legislatia aplicabila privind protectia datelor.

Urban Corner SRL,  in calitate de operator de date cu character personal, va dispune toate masurile de securitate necesare si adecvate , inclusive masurile de securitate fizica, administrativa, organizationala, tehnica si personala, inclusiv masurile suplimentare necesare pentru a impiedica datele tele personale sa fie:

 1. Distruse, pierdute sau afectate in mod accidental sau ilegal;
 2. Dezvaluite sau puse la dispozitie fara autorizatie/consimtamant;
 3. Utilizate in mod abuziv sau prelucrate in alt mod sau intr-o maniera contrara legislatiei aplicabile, inclusiv GDPR, reglementari sau lege nationala aplicabila.

Obligatia de confidentialitate subzista fara limitare in timp, pe toata durata de existenta a Urban Corner SRL si/sau Dieta Urbana.

Politica de confidențialitate

Urban Corner SRL initiatorii si proprietarii aplicatiei Dieta Urbana, apreciaza vizita ta pe site-ul nostru si interesul fata de serviciul oferit.

Protectia datelor tale cu caracter personal este importanta pentru noi si dorim sa te simti in siguranta vizitand aceasta aplicatie.

Politica de confidentialitate descrie modul in care aplicatia Dieta Urbana colecteaza datele, tipurile de date care vor fi colectate, prelucrate si utilizate in timpul vizitelor tale, de ce sunt colectate, catre cine sunt transmise si drepturile legate de acestea.

Te rugam sa citestii cu atentie aceasta Politica.

Ce este un Operator de date cu caracter personal?

Operatorul de Date cu Caracter Personal este persoana fizica sau juridica, de drept public ori de drept privat care stabileste scopul si mijloacele prelucrarii.

Astfel, operatorul poate decide sa prelucreze date cu caracter personal prin anumite operatiuni, efectuate prin mijloace automate, precum si prin alte mijloace decat cele automate.

Ce informatii colectam?

Cand utilizezi/vizitezi aplicatia Dieta Urbana, serverul dedicat acesteia inregistreaza automat detalii despre vizita ta incluzand:

 • adresa IP;
 • tipul de software utilizat de browser;
 • itinerariul parcurs pe pagina;
 • data si durata vizitei tale.

De asemenea colectam si prelucram diferite tipuri de date, incluzand:  nume, prenume,  adresa,  date de contact (telefon, email).

In ce scop colectam datele?

Dieta Urbana va colecta si va prelucra datele tale cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

 • administrarea tehnica, exploatarea si dezvoltarea aplicatiei;
 • marketing si informare despre serviciile si produsele noastre precum si pentru imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor si produselor oferite (transmiterea de stiri, promotii, produse si servicii noi, la momentul vizitei tale);
 • mentinerea unei relatiei profesioniste de business;
 • efectuarea cercetarilor si analizelor referitoare la relatia de business;
 • prevenirea si detectarea cazurilor de frauda;
 • informare asupra modalitatii prin care puteti duce o viata sanatoasa;
 • notificare retete/diete/informatii noi.

Nu vom prelucra datele pentru care este nevoie de consimtamantul tau.

Altfel, vom prelucra datele tale cu caracter personal in scop legitim (inclusiv pentru mentinerea legaturilor cu clientii/utilizatorii, furnizarea de actualizari si informatii despre activitatea noastra, organizarea de evenimente si efectuarea de cercetari si analize) sau unde este necesar indeplinind o cerinta legala.

Aditional, putem prelucra datele personale cu scopul de a intra intr-o relatie cu tine sau ca o obligatie a unui contract existent.

Dieta Urbana  respecta legile si reglementarile aplicabile in ceea ce priveste prelucrarea datelor tale cu caracter personal.