Dieta Urbana isi propune sa vina in ajutorul tau in fiecare zi, dar oricat de mult ne-am stradui sa construim o experienta pentru tine, avem nevoie si de un minim de sustinere din partea ta.

Si cand spunem minim, chiar ne referim la un minim si anume ca tot ce trebuie sa faci este sa parcurgi manualele noastre gratuite si de a le pune in practica impreuna cu Dieta Urbana.

De la gustarile pe care le putem servi intre mese si pana la meniurile pentru tura de noapte, noi echipa Dieta Urbana ne-am straduit sa iti oferim o experienta cat mai aproape de realitatea urbana, realitatea in care depindem din ce in ce mai mult de mancare comandata din oras.

Cum descarc un E-Book?

Tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe titlul E-Book-ului, asta dupa ce ai citit si rezumatul acesteia.

 

Ghidul General Dieta Urbana

Acest ghid te va ajuta si indruma in tot procesul de urmare a unei diete sanatoase, de aceea e important sa-l citesti si sa tii cont de cele cateva idei de baza si recomandari ce vor face ca planul tau alimentar sa aiba eficacitatea scontata.

 

Ghidul pentru Gustari Dieta Urbana

Pe langa lista mare de meniuri ce poate fi aleasa / comandata in / din oras si care va fi automat personalizata in functie de fiecare individ in parte, am creat o lista de gustari, acestea, la rĂ¢ndul lor avand un rol important in meniul zilnic.