I: Cum functioneaza optiunea de swipe?

In momentul in care meniurile afisate pentru acea zi nu sunt satisfacatoare pentru tine, poti da Swipe in orice moment. Tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe una din sageti sau pe butonul de dislike si se va afisa un nou rand de meniuri.

I: De cate ori pe zi pot da swipe?

In functie de pachetul achizitionat vei primi si un numar predefinit de swipe-uri. In orice caz, orice pachet achizitionat iti ofera posibilitatea de a da swipe 1 data pe zi pentru fiecare masa. Asta inseamna 1 swipe pentru micul dejun, 1 swipe pentru pranz si 1 swipe pentru cina, pentru un maxim de 3 swipe-uri pe zi.

I: Si daca doresc mai multe swipe-uri pe zi?

Daca nu sunt suficiente swipe-urile oferite standard de catre pachet, avem pentru tine pregatita si posibilitatea de a cumpara swipe-uri suplimentare. Si pentru ca sistemul nu accepta achizitii mai mici de 1 euro, avem pregatit pentru tine un pachet de 8 swipe-uri pentru 5 lei.

I: As dori sa pot si comanda meniul direct din aplicatie. Cum pot face asta?

Sa stii ca ne-am gandit la aceasta posibilitate si vom fi sinceri cu tine. Vrem sa implementam acest lucru, dar mai avem de crescut din punct de vedere al numarului de descarcari si utilizatori pana putem discuta de parteneriate cu platformele de profil. Si noi ne dorim aceasta optiune, avem nevoie doar de ajutorul vostru.

I: De ce se afiseaza pozele doar pentru primul meniu, nu si al doilea?

Avem doua motive pentru tine. Primul motiv este ca primul meniu (cel cu poza) este meniul de baza iar celalalt este de rezerva in caz ca nu ai acces sau nu iti place primul meniu. Iar al doilea motiv este pentru ca baza de date de mancaruri este imensa si se lucreaza chiar in acest moment la acest aspect.

I: Cat timp trebuie sa urmez aceasta dieta pentru a avea rezultate?

Noi iti recomandam sa urmezi planul Essential Slim timp de cel putin 3 luni pentru a avea rezultate vizibile, desi in mod realistic vei vedea schimbari in 6 luni. Practic, aceasta dieta este construita pe termen lung si nu este o dieta temporara pe cat este un stil de viata permanent si sanatos. Obiectivul nostru nu este ca tu doar sa reglezi cateva kilograme in plus sau in minus, noi vrem ca tu sa ai realmente o viata mai buna, mai sanatoasa si mai energica.

I: Cand va apare versiunea in engleza?

Cat de curand. SperamĀ ?

I: Care este cel mai bun pachet de achizitionat?

Nu exista cel mai bun pachet de achizitionat pentru ca baza de date de mancaruri este aceeasi. Exista doar cel mai bun pachet adaptat nevoilor tale, iar daca ai dificultati in a alege te invitam sa ne scrii in rubrica de Contact si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.