Stim, Dieta Urbana este un proiect in mare pare generalist. Oricat de mult ne-am stradui sa personalizam dietele pentru tine, recunoastem in acelasi timp si ca fiecare persoana este unica, atat cand vine vorba despre personalitate cat si despre metabolism.

Din aceasta nevoie am decis sa apelam si la nutritionisti certificati si avizati de catre Ministerul Sanatatii, pentru ca tu sa ai acces mai departe la ei. Oameni care au inteles misiunea noastra si care sunt gata sa te ajute si pe tine.

Iata cateva cuvinte si despre consultantii nostri nutritionisti de succes:

 

Lucian Botezatu

Intotdeauna am fost adeptul unui stil de viata sanatos, descoperind  domeniul nutritiei cu pasiune si cu gandul ca astfel ma ajut pe mine si totodata pe cei apropiati.

In cei peste 9 ani de job ca si corporatist, am experimentat numeroase situatii in ce priveste stilul de a manca, fie el la pachet, impartind mancarea cu colegii, comandand propriul meniu preferat ori infulecand doar cativa covrigi calzi. Am testat mancarea multor restaurante, multe meniuri ale firmelor de catering ori “food trucks”. Din fericire, am fost intotdeauna atent la greutatea corporala si starea generala de bine, sportul facand mereu parte din viata mea, ceea ce implica automat un stil alimentar sanatos.

Dar, am observat, in timp, cum impacteaza in mod negativ mancatul nesanatos, la colegi, amici ori pur simplu in jurul meu.

Totodata, mi-am dat seama ca, pe cat de usor pare, in general, e greu sa-ti alegi un meniu sanatos atunci cand mananci sau comanzi in oras. Iar acest tip de alimentatie nu e gresit, din contra, iti ofera timp castigat si chiar bani economisiti atata vreme cat stii sa alegi corect. Relatia cu mancarea este direct responsabila de starea de bine, de armonie cu propriul corp, dar si cu stilul de viata.

Am devenit Tehnician Nutritionist, avizat de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii (Seria L, No 00127205), in vara 2019, dar, pana atunci, am cautat multe raspunsuri si solutii la problemele legate de o nutritie deficitara, atat la mine, prieteni si persoane apropiate cat si la sportivi amatori si de performanta, copii, adolescenti ori varstnici, citind mult, intreband si ascultand subiecte legate de regimul alimentar zilnic.

Sunt o persoana determinata si intotdeauna profesionista, ce va ramane tot timpul un ambasador al mancatului curat, constient si sanatos.